Main Page
RO
Global
Local
2015-03-24

Grupa Topex implineste 25 ani

Pentru noi, anul 2015 reprezinta anul unei aniversari extraordinare.

Grupa Topex implineste 25 ani.

Astazi, suntem o organizatie internationala matura, prin prisma unui proces constant de implementare a strategiei sale de business de a extinde pe orizontala si verticala activitatea.

Prezenta noastra pe piata de peste un sfert de secol valideaza succesul si consistenta strategiei noastre de dezvoltare.

Am extins sistematic oferta noastra, iar in prezent portofoliul Grupa Topex cuprinde peste 5000 de articole.

Am investit masiv in actiuni de marketing pentru promovarea celor 6 branduri pe care le detinem.

Ne-am raportat si identificat cu standarde de calitate din ce in ce mai ridicate, iar produsele noastre sunt supuse la peste 150 teste de laborator.

Am investit si ne-am preocupat constant in dezvoltarea solutiilor logistice, iar prin implementarea unui centru logistic automatizat reusim sa atingem si sa mentinem constant un nivel al livrarilor de peste 95% raportat la comenzile partenerilor nostri.

Am extins aria de vanzare prin intermediul distribuitorilor nostri , fiind prezenti in peste 40 tari din lume.

Am mentinut constanta preocuparea pentru actiuni propmotionale si cresterea vizibilitatii companiei noastre, prin unele campanii targetate ce au dus atat la cresterea recognoscibilitatii brandurilor cat si la inregistratea unor volume de vanzari in crestere de la an la an.

Piata de export reprezinta un punct de dezvoltare si actiune major pentru activitatea noastra.

Astazi, dupa 25 ani, suntem prezenti prin intermediul brandurilor noastre in peste 40 de tari si inregistram o dinamica armonioasa in Rusia, Ucraina si Romania prin filialele noastre de acolo.

Atat rezultatele cat si experienta au condus la facilitarea colaborarii cu partenerii nostri externi. Ca si consecinta naturala, viitorul Grupa Topex reprezinta si o prezenta mai intensa si distincta pe pietele europene.

Alte stiri: