Main Page
RO
Global
Local
2015-04-02

Grupa Topex pentru a doua oară Firmă de Construcție a Anului

Grupa Topex s-a alăturat din nou grupului de firme onorate cu titlul de "Firma de Construcții a Anului".Premiul special, "Personalitate a Branșei de Construcții", de asemenea, a primit și Piotr Potowski, CEO. Premiile au fost acordate Grupa Topex în timpul ceremoniei celei de-a XII Galei a revistei lunare "Builder".

 

Revista lunară "Builder" de 12 ani premiază cele mai bune companii din branșa construcțiilor, care, datorită gestionării eficiente și abordării inovatoare a soluțiilor oferite, obțin rezultate bune, dezvoltare dinamică și își consolidează poziția sa pe piață.Gala din acest an a avut loc în sala Multikino Złote Tarasy. Pe parcursul evenimentului s-au înmânat premii pentru firmele de proiectare, asamblare, furnizare și reprezentanții acestora. Pentru a doua oară, liderul din branșa sculelor poloneze s-a distins : Grupa Topex și Directorul General - Piotra Potowski.

 

- Reatribuirea premiului "Firma de Construcții a Anului", confirmă poziția de lider nu numai ca un furnizor de încredere, dar, de asemenea, ca un partener de încredere în afaceri. Pentru acest premiu a muncit fiecare angajat al firmei, contractant, precum și utilizatorul instrumentelor noastre. Vă mulțumim, de asemenea, pentru titlul individual de "Personalitate a Branșei de Construcții", care este foarte important pentru mine, o mărturie a stilului ales de mine și direcția de management - a spus Piotr Potowski.

În cadrul Galei a revistei lunare Builder nu puteau lipsi reprezentanții branșei de construcții, de afaceri, politică, mass-media și colegii tehnice.

Alte stiri: